Øvre Vang Sangkor og Nes Sangforening har kirkekonsert i Vang kirke fredag klokka 18.00 og i Nes kirke lørdag klokka 16.00. På programmet står «Requiem» av Gabriel Faure og «Navidad Nuestra» av Ariel Ramiirez. Konsertenes dirigent er Tore Mortensen. Johan Martin Røsand spiller orgel og sangerne Signe Otervik (sopran) og Carl-Fredrik Thonee (baryton) og Ingrid Ekrum Gran og Geir Atle Lie (slagverk) og Andreas Kleven Grønli (klassisk gitar) deltar i konsertene. Julebudskapet er tonesatt av mange komponister, og noe av det mest originale er «Navidad Nuestra» (Vår jul) av Ramirez, som har lagt beretningen til Argentina med fengende rytmer og melodier. Verket er skrevet for blandet kor og orkester og synges på spansk. Faures «Requiem» er mildt og vakkert og Faure uttalte at døden for han er en glede og ikke smerte. Dette gjenspeiles i musikken. Faures «Requiem» framføres på latin av 80 sangere, halvparten fra hvert kor.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.