Det er rikelig med juletrefester å velge mellom på Hedmarken i romjulen, og det tradisjonelle juletrefesten med nissebesøk, julekaker og gang rundt juletreet ser ut til å holde stand. Solbakken grendehus i Løten arrangerer juletrefest 3. juledag fredag klokka 16.00, og Frelsesarmeen i Brumunddal har formiddagstreffets juletrefest klokka 11.00. 4. juledag lørdag kan du legge turen til Løten Nordbygd der Skjolds Venner arrangerer juletrefest i det ærverdige arbeiderlokalet Skjold klokka 16.00-18.00. Gang rundt juletreet, bevertning og nissebesøk står på programmet. Frelsesarmeen i Hamar har sin juletrefest samme dag klokka 16.00 med likelydende program. Klokka 16.00 lørdag er det også tid for Stange bygdekvinnelags juletrefest på Store Ree. Bygdekvinnelaget byr på tradisjonell feiring for alle. 5. juledag søndag er tiden kommet for Stange menighets juletrefest, som går av stabelen på Vollbo fra klokka 17.00. I Furnes byr menigheten og bygdekvinnelaget på juletrefest på Karmel klokka 17.00. Alle generasjoner er invitert og arrangørene vil gjerne at «nye» furnesinger finner vegen. Hamar Frikirke har sin juletrefest klokka 17.00. Her blir det felles kakebord der alle bidrar med sitt. Aasen Kvindeforening har sin juletrefest på Åsen grendehus samme dag klokka 16.00-18.00, mens Romedal bygdekvinnelag og Romedal og Vallset Bondelag inviterer til juletrefest på Herredsvang klokka 17.00.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.