Med seks soloalbum og over en million solgte plater på verdensbasis er det ingen hvem som helst som er med på årets turné sammen med Christian Ingebrigtsen og Gaute Ormåsen. Trine Rein har hatt sin egen julekonsertturné i en årrekke, men i år gleder hun seg til å reise rundt i landets kirker sammen med Christian, Gaute og resten av ensemblet.De tre artistene blir akkompagnert av de rutinerte musikerne Trond Lien (tangenter) og Frøydis Grorud (saxofoner og fløyte), begge kjent fra NRKs Beat for Beat.

«Med andre ord er dette en opplevelse med høy musikalsk kvalitet! Både artister og musikere ønsker å gi publikum et lunt og godt avbrekk fra julestria, fylt med vakker musikk og varm stemning», heter det i pressemeldingen.

Artistene forteller at repertoaret i hovedsak består av våre kjente og kjære julesanger, men også annen musikk som kan knyttes til høytiden får plass – alt fra populærmusikk til klassisk.

Julenatt produseres av Taran AS og arrangeres i samarbeid med Strømmestiftelsen, som støtter opp om utdanning for å motivere utvikling av enkeltmennesker, lokalsamfunn og land, for å gi mennesker tro på at iherdig egeninnsats skaper varige resultater. En del av overskuddet går til Strømmestiftelsens arbeid.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00