Med seks soloalbum og over en million solgte plater på verdensbasis er det ingen hvem som helst som er med på årets turné sammen med Christian Ingebrigtsen og Gaute Ormåsen. Trine Rein har hatt sin egen julekonsertturné i en årrekke, men i år gleder hun seg til å reise rundt i landets kirker sammen med Christian, Gaute og resten av ensemblet.De tre artistene blir akkompagnert av de rutinerte musikerne Trond Lien (tangenter) og Frøydis Grorud (saxofoner og fløyte), begge kjent fra NRKs Beat for Beat.

«Med andre ord er dette en opplevelse med høy musikalsk kvalitet! Både artister og musikere ønsker å gi publikum et lunt og godt avbrekk fra julestria, fylt med vakker musikk og varm stemning», heter det i pressemeldingen.

Artistene forteller at repertoaret i hovedsak består av våre kjente og kjære julesanger, men også annen musikk som kan knyttes til høytiden får plass – alt fra populærmusikk til klassisk.

Julenatt produseres av Taran AS og arrangeres i samarbeid med Strømmestiftelsen, som støtter opp om utdanning for å motivere utvikling av enkeltmennesker, lokalsamfunn og land, for å gi mennesker tro på at iherdig egeninnsats skaper varige resultater. En del av overskuddet går til Strømmestiftelsens arbeid.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.