Til tross for begredelige snøforhold, kan Sjusjøen Skisenter Natrudstilen skilte med 60 centimeter snø i alpinbakken. Alle heisene går og fire nedfarter er åpne i tillegg til parken og Skrålia. 2. juledag lørdag er det skilek for de minste klokka 10.30 og barnehopprenn klokka 13.00 og 3. julefag søndag er det Big jump-konkurranse for de mellomste klokka 13.00. Brannhytta på toppen er åpen for servering, og det går skibuss fra Hamar skysstasjon hele juleferien. Anlegget er åpent julaften klokka 10.00-14.00 og ellers i romjula klokka 10.00-16.30.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.