Jørun Bøgeberg er en strengelekene musikerartistbassist med tre soloplater på samvittigheten. Den siste, som blir utgitt 2014, har fått tittelen «Potet», som gjenspeiler 30 år som profesjonell musiker hvor han har gapt over det meste av musikalske sjangere og retninger.

«Jørun Bøgeberg Trio leverer levende og leken musikk og er en sydende blanding av spontane musikalske påfunn fra det sarte, vare og svevende til det mer energiske og utbasunerende», kan man lese i pressemeldingene.

Hans sanger har elementer av funk, swing, rock, blues og country, foredratt med seksstrengers bass og stemme som hovedingredienser.

Med på laget er gitaristen Nils Einar Vinjor fra Årdal og trommeslager Trond Augland fra Kristiansand.

Jørun Bøgeberg har opp gjennom årene figurert hovedsakelig som bassist. Fra sent 70-tall og oppover med bandprosjekter som Flax, Road, Junipher Greene, The Heavy Gentlemen, Tom & the Tomtoms og Gone At Last. Artister som Lynni Treekrem, Jonas Fjeld, Renè Andersen, Tom Russell, Jørn Hoel, Anne Grete Preuss, Herborg Kråkevik, Trine Rein, Anita Skorgan og Savoy har fått godt groovebidrag på plater og konserter, foruten at Jørun var fast bassist i a-ha 1090-1994 med turnering verden rundt og medvirkning på albumene «East Of The Sun West Of The Moon» og «Memorial Beach».

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00