Allans Tivoli åpner klokka fredag 17.00 og det blir åpning fra scenen klokka 18.00 med utdeling av Ilsengprisen.
Hanna Wilhelmson og Fride Paulsen underholder med sang, og det blir linedanceoppvisning, trekkspill og sang ved Tone Østli med venner og musikk ved The Ballcat`s.
Contrazt underholder og spiller til dans fra hovedscenen klokka 21.00.
I tillegg blir det basarbord, salg av ruter til hestmøkkbingo, påmelding til Ilsengløpet og olabilløpet og salg av pølser.
Lørdagens program åpner med frokost klokka 10.00 der Gro Anita og Leif fra Contrazt underholder med en liten intimkonsert.
Aktivitetene starter klokka 11.00 med tivoli, ansiktsmaling, eventyrstund, trehjulssykling for de minste, blikkbokskasting, radarmåling av kast og spark med ball, ponniridning, go-kartutstilling, «Røris» på scenen, basar, grilling og hesteskokasting.
Olabilløpet starter bak gamle bensinstasjonen klokka 11.45, første trekning av hestmøkkbingoen er klokka 12.00 og Hanna og Fride synger klokka 13.00.
Ilsengløpet starter klokka 14.00, og det blir auksjon av en bil klokka 15.00 og basaren trekkes klokka 16.00 med servering av kake og kaffe, brus og boller.
Lørdagen avrundes med diskotek i fritidsklubben klokka 17.30-19.30 for 1.-5. klasse.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.