Innvandring har den siste tiden kommet på dagsorden i et omfang vi ikke kunne forutse for kort tid tilbake. Uten god saklig informasjon og kvalitet i integreringsarbeidet vil kommunen bli stilt overfor utfordringer som ikke kan forutses. Mange kjenner på usikkerhet og frykt. Ringsaker Høyre tror det er behov for fortløpende informasjon, meningsutveksling og kunnskapsinnhenting. Alle har et ansvar for integrering i lokalsamfunnet. Brumunddal og regionen må ikke få tilbake merkelappen som det mørkebrune innlandet.

Ringsaker Høyre inviterer til debatt i kommunestyresalen/Herredshuset Moelv onsdag klokka 19.00. Leder for Unge Høyre, Kristian Tonning Riise, er innleder for debatten: «Utfordringer og muligheter i innvandringens tid». Det innbys til å legge til rette for fakta, fordomsfri meningsbryting og etisk refleksjon.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.