4 gjenoppleve stemningen fra Hamar Music Festival på Gregers Kafé & Bar i Hamar som viser konsertopptak fra fjorårets festival lørdag.

4 ta med dine søte små på knøtteridning på Atlungstad Hestesportsenter søndag formiddag. Her får ungene, fra de minste til de litt større, prøve seg på hesteryggen med kyndige ledsagere i trygge omgivelser. Atlungstad har også ridekurs for alle nivåer hver dag.

4 delta på familiedagen og Bøkkoløpet i Vikingskipet lørdag. Hamar Idrettslags skøytegruppe og Hamar Olympiske Anlegg står for arrangementet, og de håper det blir liv og røre på isen. Her er det nemlig skøytelek og aktiviteter for alle aldersgrupper. De har også barneskøyter til utlån.

4 velge og vrake blant ikke mindre enn fire dansefester på Hedmarken lørdag kveld. I Vallset samfunnshus er det nostalgisk dansefest med The Shunters, som var det første lokale orkesteret med tidsriktig gitarbesetning, og Starelven som gjorde et fortvilet forsøk på å holde liv i gammeldansen. PK og Dansefolket fra Møre spiller til fest på Herredsvang i Romedal, mens Brennhaugjinten sørger for danserytmer på Solvang Grendehus i Vang. På Tingvang i Moelv er det nyttårsfest med Småviltlaget fra Røros-traktene.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.