– Høstutstillingen, som er den eneste jeg holder lokalt, er blitt en fast tradisjon jeg gleder meg til å videreføre etter at Galleri Gaalaas la ned virksomheten i 2015, sier Foss og legger til:

– Av spesialoppdrag jeg har hatt gleden av å arbeide med, kan nevnes kirkekunst, offentlige utsmykninger, design av trofe og diplom til den offisielle norske kvalitetsprisen samt en rekke bokillustrasjoner.

Gjennom de siste 26 årene har Tor Olav Foss hatt et omfattende utstillingsprogram i gallerier, kunstforeninger og organisasjoner med innkjøp til offentlige og private samlinger i 14 land i Europa, USA og Afrika. I tre internasjonale magasiner er han presentert i Europa, i Asia og Sør-Amerika.

Tor Olav Foss er tidligere nominert til The Lexmark European Art Prize i Triennale di Milano, og i år ble han tildelt Ringsaker Kommunes kulturpris for 2016, Ringsakerprisen.

Utstillingen er åpen klokka 18.00-20.00 under åpningsdagen torsdag og fredag og lørdag klokka 11.00-19.00. Foss er til stede alle utstillingsdager.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.