Lørdag kan du levere alt fra klær, sko, pledd, dyner, puter og madrasser. Det bør selvsagt være helt, rent og pent. Mange i Ukraina har det ikke særlig bra. Spesielt de ute på landsbygda i øst-Ukraina, grensen mot Russland. Ekteparet Arnesen har direkte kontakt med en menighet i Ukraina, så det er garantert at de innsamlede midlene kommer rett til de nødstilte. Menigheten i Ukraina har igjen kontakt med ti andre menigheter i andre byer, i tillegg til seks rehabiliteringssentre for narkomane og alkoholikere.
Så fort semitraileren er fylt opp går transporten av gårde. -Men å transportere er heller ikke billig, sier Arnesen. Så han er også takknemlig om noen vil være med å gi litt i rene kroner. Uansett, lørdag klokka 13.00-16.00 står de ved Livets Senter i Trehørningen, Hamar for å ta i mot og fylle sekker. Så nå er det bare å rydde skuffer og skap. Husk at det vi har av i overflod kommer godt med til andre som slettes ikke har det så godt.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.