Tirsdag klokka 19.00 møtes «Nabolaget» igjen på Brødrene Jacobsens vinbar i Kirkegata 3 for en ny runde med musikk, dikt, forfriskninger og fokus på kjente steder i Hamar og Hamar-historie. Tema denne gangen er «Historien om Martodden» og som vanlig er det tidligere statsarkivar Per-Øivind Sandberg som forteller. Boligområdet Martodden innebefatter grovt sett området fra tidligere Biltilsynet og Storhamar videregående skole og helt bort til Narmo Betongfabrikk og Torps legesenter. Tidligere var området preget av industri og produksjonsbedrifter mens Hamar kommunes nye områdeplan har lagt til rette for en omforming av området til et stort antall nye boliger både i form av eneboliger, rekkehus og blokker. I tidligere tider ble Martodden benyttet til helt andre formål og denne meget spesielle og dystre Hamar-historien vil Sandberg fortelle mere om. Det blir også korte underholdningsinnslag utover kvelden, både musikalsk og verbalt. Og dersom noen ønsker å bidra med noe kulturelt, er det anledning til det. Det er åpent for alle interesserte.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.