Anne Mari Aamelfot Hjelle, assisterende generalsekretær i DNT vil fortelle om spennende vandringer og opplevelser for både barn og voksne. Enten du er ute sommer eller vinter er det løyper langs fjorder, i fjellet, nord og sør - merket og tilrettelagt av turistforeningen. Alle kjenner rødmalingsmerkingen på stener og skilt. I alt 500 hytter venter på besøk, noen betjente, i de fleste besørger du deg selv.

«Hedmarken - et herlig område for de nære turopplevelser, hver eneste dag» er noe Margrethe Ruud Skjeseth, daglig leder for DNT Hamar og Hedmarken setter ord på.

Fondsbu, ei turisthytte i hjertet av Jotunheimen, er det flere som har sett på tv. Bestyrer Solbjørg Kvålshaugen fra serien Fjellfolk snakker om sitt innholdsrike arbeide i ei turisthytte.

Når du skal ut på tur er også utstyret viktig. Det blir utstilling av ulikt utstyr og sikkert gode råd med på kjøpet.

PS! Grønn lue signaliserer at du er singel. Så turistforeningen sørger for det meste.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.