4. september slipper Guro von Germeten sitt tredje album «Jeg fant en bit av deg». Samme dag står hun på scenen i Hamar kulturhus, første stopp på en omfattende turne.

Albumet «Jeg fant en bit av deg» rommer 11 nyskrevne låter i en miks av vise, jazz, popmelodier og balkanske takter.

Plata ble til etter at Guro i jubileumsåret 2014 ble tildelt Prøysens Kunststipend, et stipend som skulle bidra til ny kunst i Alf Prøysens ånd. Dette er den første plata Germeten gir ut på norsk.

Hun har de siste årene vært Vienna International Accordion Festivals ansikt utad, og har spilt på festivaler og turnert rundt om i Norge, Tyskland, Sveits og Østerrike, deriblant på Canal Street, By:Larm, Slottsfjell, Kongsberg Jazzfestival, Festspillene i Nord- Norge og Festspillene i Vestfold. Det siste året har Guro brukt på å sette seg inn i Prøysens forfatterskap.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.