Søndag klokka 19.00 kommer hele Norges GT Sara og Arvid «Akke» Strand til Romedal kirke med konserten «GT Sara møter Jim Reeves /Johnny Cash». Arvid «Akke» Strand har reist rundt på Østlandet med konserten med mer enn 30 forestillinger. Nå kommer konserten altså i en helt ny versjon med GT Sara i en av hovedrollene. På spillelista står de mest kjente og kjære sangene av både Reeves og Cash, og vi nevner «I Love You Because», «Four Walls», «Welcome To My World», «Folsome Prison Blues» og «Sunday Morning Going Down». Det blir også informasjon om de to legendenes liv, både musikalsk og privat. GT Sara er med sine 91 år Norges eldste komiker og sanger. Den munnrappe damen er kjent fra TV, radio, plateutgivelser og utallige show og konserter over hele Norge. Hun serverer sine historier og betraktninger og framfører sanger av Alf Prøysen og Sara Leander med flere. «Dette blir en konsert med en herlig blanding av god musikk, litt historie og ikke minst en utfordring for lattermusklene. I tillegg understøttes konserten av svært dyktige musikere, noe som legger rammene for en konsert av de sjeldne», skriver Arvid «Akke» Strand i pressemeldingen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.