Oppskrift på franskinspirert, gratinert grønnsaksform med pasta, som passer godt også som tilbehør.

300 gr ukokt pasta

2 løk

2 squash

6 tomater

4 hvitløksfedd

2 TINE Meierismør til steking

50 gr kapers

½ tsr salt

¼ ts pepper

3 l Jarlsberg® Revet

Slik gjør du:

1. Sett stekeovnen på 250 °C. Finn frem en ildfast form.

2.Kok pasta etter anvisningen på pakken.

3.Skrell og skjær løk i strimler. Kutt squash i biter og tomat i terninger. Skrell og finhakk hvitløk.

4.Stek løk, hvitløk, squash og tomat i en stekepanne med smør i 3–4 minutter. Tilsett kapers, salt og pepper. Bland pastaen og grønnsaksblandingen i en ildfast form.

5.Strø over ost og gratiner midt i ovnen i ca. 10 minutter.

(MATSANS TINE)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00