Bandet holder til i Asker og Bærum og Fredrikstad, og medlemmene er ledere med tung bakgrunn fra det private næringsliv og ulike TV-programmer, og kombinerer omfattende erfaring innen Business Management og direktesendinger med karisma, prestasjonsevne og musikalsk kompetanse.
Medlemmene er Per Bakseter (gitar), Roar Trapnes (gitar), Esben Beck (trommer), Cato Hellstenius (keyboards), Ola Schiager (bass), Erik Wold (saksofon) og Erik Grefberg (vokal).
Glimmer Twins er et franchiseband som distribuerer musikk utviklet av Rolling Stones. Bandet definerte dette musikksegmentet som sitt satsingsområde siden markedsundersøkelser før etableringen indikerte at musikken er fengende og godt etterspurt av et bredt og kjøpesterkt publikum.
Navnet Glimmer Twins har en god klang i businessrocksammenheng, men opphavet er imidlertid et pseudonym som Mick Jagger og Keith Richards har brukt som produsenter på flere Rolling Stones-album.
Ideen til navnet skal ha oppstått etter et feriecruise de to deltok på i Sør-Amerika i 1973.
Under måltidene om bord satt de sammen med et eldre engelsk par som mente å dra kjensel på dem, men ikke kunne huske hvorfra, noe Jagger og Richards moret seg over.
Paret ba dem flere ganger om å gi dem et hint, «give us a glimmer», men de røpet seg ikke.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.