Nyinnflyttet fotograf Eirik Jeistad åpnet nytt galleri i Grønnegata 55 med inngang fra Sverres gate forrige helg med privat visning, og lørdag og søndag klokka 12.00-17.00 åpner galleriet for publikum. Galleriet er bygd, drives og eies av Eirik Jeistad og vil primært fokusere på fotografiet i tiden framover. Det åpnes for søknader om utstillingsplass etter åpning. – Galleri Eirik Jeistad skal være et senter for fotorelatert aktivitet, og vil blant annet huse fotokurs, foredrag og temapresentasjoner for ulike brukergrupper, samt aktiviteter for barn og unge. Det har også vært viktig å etablere et sentrumsnært galleri og være et positivt tilskudd til bykjernen i Hamar, sier Jeistad, som vil vise et utvalg av egne fotografier under åpningen. Han jobber med rene visuelle svart-hvitt uttrykk, fylt med kontraster og enkelhet som skaper store rom for egne historier. Fotograf Eirik Jeistad er 43 år, samboer og far til to jenter på et og tre år. Innflytter fra Oslo, oppvokst på Lillehammer. Han jobber både med digitale og analoge prosesser og trives godt i eget mørkerom. Jeistad er opprinnelig utdannet siviløkonom med påfølgende design og fotoutdannelse. Han har nærmere over 15 års arbeidserfaring med ulike roller innen markedsføring, nasjonalt og internasjonalt. Uavhengig av stilling, har fotografiet alltid vært sentralt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.