Korpset teller i alt rundt 70 medlemmer. Det gir et fyldig og godt klangbilde og har så godt som full symfonisk besetning. Det står det i alle fall i vår tilsendte melding. «Kvalitet i kirken» skrev vår anmelder etter fjorårets konsert. Videre sto det at julekonserten var en musikalsk opplevelse av det sjeldne. Og at Merethe Trøan som gjesteartist er et skudd midt i blinken. Hennes samspill med dirigenten er bare herlig. Årets konsert vil derfor helt sikkert holde samme nivå.
Det hele åpner med: «Fra Fjord og Fjære», så spilles «The Christmas Song» hvor Merethe Trøan er solist med korpset. Deretter blir det mange kjære og kjente numre, men også noen litt mer ukjente.
Kvelden avsluttes i alle fall med: «Deilig er jorden». Korets dirigent er Trond Eklund Johansen og programmet bindes sammen av Ole Elias Holck. Så da er det vel bare å møte opp i kirke til konserten som starter klokka 18.30.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.