Toneheimskoret består av 160 unge sangere med høy klasse, og med seg har de Toneheims kammerkor som vil vise fram sine sangtalenter.

Hamar gospelkor deltar med noe nytt og noe velkjent. Koret har gjennom over fire års levetid utviklet seg mye, og har dyktige solister som løfter det koret flere hakk. Marte Vikanes Sameien dirigerer koret.Hamar SoulChildren representerer de yngste. Dette er et kor for gutter og jenter i 5.-10. klasse, som liker å synge og danse. Koret har rundt 45 medlemmer, og er tilknyttet NLM Hamar. Marte Vikanes Sameien er dirigent også for dette koret.Fjerde kor er mannskoret Brødrerøster med 20 voksne og godt voksne menn som sjarmerte alle ved fjorårets konsert. Siden oppstart i 1978 har de opptrådt på flere hundre arrangementer i inn- og utland. De framfører en meny basert på lys og mørke. Koret har fått ny dirigent i år, Inge Hermann Rydland.Det vil også bli et par felles sanger hvor også publikum får være del av dette enorme sangkoret som totalt fyller kirken, rundt 280-300 sangere deltar totalt.Konferansier for kvelden er Heidi Granlund fra Toneheim, og organist Johan Martin Rødsand vil også delta.Musikken har preg av både advent, jul og vinter og litt annet. Det er ikke en utpreget verken jule- eller adventskonsert, men litt av hvert.Vang kirkemusikk ved Rita Fæster er arrangør.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.