Lørdag blir det fest i Hamar Teater. Da kommer Nor-Døst, som består av 13 musikere og åtte dansere til Hamar Teater med forestillingen: «The King and The Man from Mars». The King står for Michael Jackson og The Man from Mars er David Bowie. Ytterligere forklaring får du på konserten heter det i pressemeldingen.
Bandet Nor-Døst er ledet av Kåre Nordseth og det består av dyktige musikere, med stor aldersspredning, fra hele Hedmark. Blandingen gjør bandet både friskt og rutinert på en gang. Vokalistduoen Johanne Margrethe og Knut K. Nesdal fra Tangen har en flott og særegen sound, som er gull verd når de synger sammen. Og med åtte dansere som flettes inn i musikken blir det stor stas både for øyne og ører.
Dørene åpnes i god tid før forestillingen. Da kan du kose deg med litt servering, men det blir også opptrinn av ymse slag: Hob-Nobs, Fri Flis og HjuleKåraller.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.