Kremmere fra blant annet Frankrike, Holland, Belgia, Italia, Spania og Polen danner ramme rundt markedet. I tillegg til mat for «hjemmebruk», kan du smake eksotiske fristelser på markedet. Hva med hollandske pannekaker med ost og skinke, eller annen for oss uvant topping?

Fra matavdelingen nevner vi litt: Siciliansk bløtkake, belgiske makroner, franske, nederlandske, italienske og engelske oster, italienske delikatesser som pastaretter, parmaskinke, pasta, olivenolje, syltetøy, honning, sauser, korsikansk, italiensk og spansk salami og skinke, Britanny-kjeks, spansk paella, engelsk sjokolade, tysk grill, tørket frukt og grillete nøtter fra Midtøsten, franske crêpes, gresk oliven og antipasti, fransk frukt og grønnsaker, sveitsiske karamelliserte produkter, tysk charcuterie, marokkansk couscous, nederlandske vafler og minipannekaker og tartiflette fra de fransk Alpene.

Blant håndverksvarene finnes finske sviller, engelsk porselen, polske smykker og håndverk, håndvesker, smykker og skjerf, italiensk pachmine, og klær, hollandske treblomster, såper, keramikk, hageartikler, treskjæring og glass fra Transilvania og mer til.

- Markedet har blitt svært positivt mottatt, og er et morsomt og fargerikt innslag i bybildet, hevder markedsarrangør Olivier Simonin.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.