Elvarheim befinner seg i grenselandet mellom trønderrock, americana og country.
Det viktigste er at det skal svinge, og at låtene skal feste seg hos publikum. En konsert med Elvarheim er preget av solide låter, variert instrumentering og gode tekster på norsk.
Elvarheim er et prosjekt som har eksistert i flere år, men først i 2009 ble det plateinnspilling. Deres siste album, «Ein liten stein», slippes 15. mars.
Elvarheim består av Stig Inderberg (vokal, elgitar, akustisk gitar), Lars Linkas (elgitarer, mandogitar, barytongitar, munnspill), Leif Lillejordet (bass, kor), Egil Magne Hjelanes (trommer) og Rolf Vlietman (Piano, orgel, roads, wurlitzer, kor).
Lørdagskonserten er med Cacadou, som har sluppet sitt etterlengtede andrealbum «Tall Tales». Plata inneholder mer banjo, mer elgitar, mer trompet, rett og slett mer av alt. Cacadou lover Gregersfolket god musikk, ville røverhistorier og godt humør.
Bandet ga i 2009 ut debutalbumet «At the Depot» til gode kritikker i mange av landets aviser og i NRK. I februar 2010 deltok Cacadou på by:Larm, og etter dette kunne også bandet høres og delvis sees i TV-seriene Himmelblå og Jakten på den 6. sansen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00