Elitekoret fra Ely i England er nå på Norgesturné. I Hedmark er det kun Stange som får besøk. Helt fra 1500-tallet har koret sunget under gudstjenester i Ely Cathedral. Ely er et lite sted med bare 15000 innbyggere, likevel har de klart både å opprettholde og videreføre koret og dets høye kvalitet i flere hundre år. En rekke plater har de også gitt ut og ble verdenskjent etter at albumet med «The Choirboys», med to gutter fra koret, kom ut i 2005.
Lørdagens program har tittelen: «Light in the Darkness» og har musikk av blant andre Thomas Tallis, Edward Elgar og John Rutter. Dirigent er Paul Trepte, med Jonathan Lilley ved orgelet.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.