Dysleksi Hamar og Omegn skal både ha «Foreldre og barn kurs» og informasjonsmøte. Allerede i kveld holdes kurset i motellet ved Vikingskipet. Der vil de informere om dagens hjelpemidler. Hvordan lette skolehverdagen/bruke hjelpemidler i skolehverdagen og om rettigheter og plikter.
Neste tirsdag holder foreningen informasjonsmøte, også det i Vikingskipet Motell. Espen Schønfeldt fra Dysleksiforbundet vil ta for seg foreldreskolen. Dens mål er å hjelpe barn med dysleksi til å knekke lesekoden. Foreldre får sammen med barnet en time pedagogisk veiledning på skolen hver uke. Lærerne har da fått egen undervisning i lydfargemetoden. Så skal foreldrene bruke 20 minutter med lmetoden, sammen med barna hver dag. Lydfargemetoden er en annerledes lese- og skriveopplæring for barn, ungdom og voksne. Den vil Maaike Visser snakke mer om. Siv Merete Glesne vil så snakke om sine erfaringer som mor.
Torunn Meyer Dysleksiforbundet sitter inne med mye mer informasjon og svarer gjerne på spørsmål og påmeldinger.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.