Stikkord for kvelden er verdiskapning, produksjon, arbeidsplasser, velferd, beredskap og mattrygghet.
Det blir panel med innledninger av statsråd Karl-Erik Schjøtt-Pedersen, ordfører Anita Ihle Steen, leder i AgriAnalyse Christian Anton Smedshaug, direktør ved Nortura Ringsaker Kjell Aage Øie-Kjølstad og administrerende direktør ved Felleskjøpet Norge Lars Fredrik Stuve. Jan Ove Holmen er ordstyrer.
Etter innledningene er kafeen åpen, og det blir anledning til å strekke litt på beina, før diskusjonen slippes løs.
Mange har meldt sin ankomst. Vi nevner Einar Myki (leder i Hedmark Bondelag), Christl Kvam (regiondirektør NHO Innlandet), Stein Inge Wien (landbrukssjef i Ringsaker kommune), Bjørn Moastuen (leder NNN Nortura Ringsaker), Guttorm Tysnes (regionsjef Norges Lastebileierforbund Hedmark og Oppland), Pål Alm (leder for Redd Barna Ringsaker).
I tillegg kommer representanter for allmenningene, flere politikere og representanter for bygdeungdomslag.
Kvelden avsluttes klokka 21.00.
Har du ikke tid til å spise middag før møtet, serveres en rask middag i spiseriet.
Ta kontakt med spiseriet for bordbestilling.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.