Innovasjon Norge og Høgskolen i Hedmark inviterer til åpent dialogmøte under vignetten «#drømmeløftet» i Auditorium 4 på Høgskolen fredag klokka 12.00-13.30. Tema er Innlandsregionens utviklingsmuligheter og konkurransefortrinn innenfor bioøkonomien, og spørsmålet er «Hvordan skal vi ta ut regionens fulle potensial innenfor den kunnskapsbaserte bioøkonomien»? Direktør Innovasjon Norge Hedmark, Kristin Malonæs, er møteleder, og innlederne er Morten Ørbeck, dekan Høgskolen i Hedmark avdeling Hamar og medlem av Innlandsutvalget, Hans Rindal, selvstendig næringsdrivende og medlem av Innlandsutvalget, Karianne Eide Longva, prosjektleder Arena Heidner og medlem av Innlandsutvalget, Einar Myki, bonde, styremedlem i Innovasjon Norge Hedmark og medlem av Innlandsutvalget og Harry P. Andreassen, dekan Høgskolen i Hedmark avdeling Evenstad. Innovasjon Norge mobiliserer næringslivet, kunnskapsmiljøer, studenter og andre aktører for å diskutere innovasjon og omstilling i en satsing der skaperkraften i norsk næringsliv mobiliseres i møte med de store utfordringene for samfunn og miljø. Med basis i de ideer og innspill som kommer opp i møtet, vil Innovasjon Norge komme med forslag til konkrete innovasjonspolitiske tiltak som kan stimulere til innovasjon på området.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.