De har samarbeidet på kryss og tvers i ulike konstellasjoner, men som kvartett har de ikke jobbet sammen før. Konsertprogrammet består av materiale fra salmealbumet «Treasure», Ormåsens salmeprogram «Fra Sjel til Sjel» og låter skrevet av de medvirkende. Bakgrunnen for samarbeidet er at Lewi Bergrud, Kristin Sevaldsen og avdøde Dag Stokke ga ut salmealbumet «Treasure» i 2009, og 2011 hadde Gaute Ormåsen première på sitt salmeprogram «Fra Sjel til Sjel». Sevaldsen og Reppesgård var musikere i programmet. Gaute Ormåsen ble kjent i Idol 2003 og en rekke TV-opptredener og plateutgivelser etter suksessen. Gaute har de siste årene turnert mye med den kjente svenske sangeren Cecilia Vennersten og med egne konsertprogram. Saksofonist og komponist Kristin Sevaldsen har gitt ut flere album og turnert nasjonalt og internasjonalt med egne produksjoner og i samarbeid med andre artister. Hun er nå i gang med å skrive musikk til det femte albumet på eget selskap. Vokalist og bassist Lewi Bergrud kom med sitt første soloalbum «Don't Leave» i 2013. Han er også fast bassist i søskenbandet Narum og Urbane totninger. Pianist og keyboardist, komponist og produsent Morten Reppesgård har vært kapellmester for store oppsetninger musikaler, og har turnert med flere norske store artister.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.