Ta med kjæledyret ditt til Snilsberg i dag fra klokka 12.00. Der er det en veterinær fra Brumunddal Dyreklinikk som gir gode råd og tips til nettopp ditt kjæledyr. Det kan jo være alt fra ei rotte eller hund til en søt kanin som nettopp er ditt kjæledyr. Kanskje dyret mister for mye pels, har problemer med tennene eller ikke vil spise maten sin. Da kan det være godt å få noen råd eller treffe andre i samme situasjon.
Harald Finden vil klokka 14.00 vise hvordan skoing av hest foregår. Er det noe en lurer på angående hestestell er det helt sikkert mulig å få svar på det også.
Cirkus Minimax kommer til Snilsberg både onsdag og torsdag med to forestillinger begge dagene.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.