Eir Inderhaug har gjort en rekke roller ved europeiske operahus som Bayerische Staatsoper og Komische Oper Berlin, og hun har vært fast engasjert ved Deutsche Oper am Rhein i Düsseldorf og Oper Nürnberg. Hun har arbeidet med kjente dirigenter som Vladimir Ashkenazy, John Fiore og Andrew Greenwood. I 1991 vant hun førstepris i Talentiaden på NRK TV. Hun ble tildelt Shellprisen i 2001 og oppfølgingsstipend i 2002. I 2003 ble hun utnevnt til én av Rikskonsertenes INTRO-klassiskmusikere.
I juni 2008 var hun festivalmusiker på Risør Kammermusikkfest. I sesongen 2012-2013 gjør hun blant annet Adele i Flaggermusen ved Den Norske Opera og Gepopo i Ligetis Grand Macabre ved Komische Oper i Berlin. Gepopo skal hun også gjøre ved Den Norske Opera og Det kongelige Teater i København. I 2015 gjør hun Fiakermili i Arabella ved Bayerische Staatsoper.
Joachim Kwetzinsky er en framtredende og allsidig norsk pianist. Han har sin diplomutdannelse fra Norges musikkhøgskole hvor han studerte med Einar Steen-Nøkleberg, og han har også studert med Liv Glaser og Jiri Hlinka. Kwetzinsky har spilt på en rekke festivaler, mottatt flere priser og gitt konserter i 20 land
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00