Ringsaker danseklubb i Dansekroken i Nydal Næringspark arrangerer dansefestival fredag til søndag. Fredag er det swingkurs for ungdom 16- 25 år, swingkurs for voksne og West Coast Swing nybegynner klokka 18.00-21.00 for alle partiene. Lørdag klokka 10.00-1130 blir det Hiphop for nybegynnere og lett øvete og for lett øvet og øvete klokka 11.30-13.00. Instruktør i hiphop er Keskya (Patrick Barraud). Han er et av medlemmene i Left Sound Crew og underviser i stiler som locking, crumping, popping og hiphop. Keskya har bred erfaring både som utøver og koreograf og er en anerkjent danser, blant annet for Mariah Carey og Mary J. Blidge. Han har vært koreograf for mange franske hiphopartister, og er opprinnelig fra Paris, men bor nå i Oslo. Lørdag klokka 10.00-13.00 er det swingkurs for voksne. Dips og tricks swingkurs går av stabelen klokka 11.00, og til samme tid blir det salsakurs. Klokka 14.00-17.00 står West Coast Swing på programmet, mens det blir dobbeltswing klokka 14.00-17.00. Kvelden avrundes med dansefest med dans i fire saler klokka 19.00-02.00. Søndag kan de yngre danseløvene prøve seg når det blir swingkurs for barn 8-15 år klokka 12.00-15.00. Festivalen avsluttes med salsakurs klokka 12.00-15.00.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.