Den dansk-norske forfatteren og komponisten J.E. Lundberg la i høst ut på sin fjerde turne sammen med kontrabassisten Joachim Thönen. Siden de begynte sitt samarbeid i 2012 har de opptrådt i Norge, Sverige og Danmark. Musikken de spiller hører til i den tradisjonen som i Russland går under navnet «bard music», eller «forfattersanger», og som i USA ble hetende «beat». Melodiene og instrumenteringen kretser om tekstene som gravitasjonspunkt. Hos Tante Gerda lørdag klokka 14.00 får publikum høre utdrag av forestillingen fra Gribbetour 2013, «Byen Uten Øyne», som er en lyrisk odyssé gjennom Nordens urbane under- og sideverdener, med fragmenterte historier som noen ganger går forbi alt det der med livet, døden og kjærligheten. Tante Gerda er siste spillested i turneen, som er støttet av Statens Kunstråd, Danmark. Jon Eirik Lundberg (født 1974) har utgitt bøker og plater siden 2005. Han vokste opp i Son, Oslo og København. Han debuterte med boken «Sverige» i 2005. Han bor på Læsø i Kattegat, der han går i lære som filosof hos dr.philos. Hans Kolstad. Lundberg dobbeltdebuterte som plateartist i 2007 med «Skrik Når Du Brenner» og «Ikke Si Det Som Det Er». Han har påbegynt en bildeproduksjon, og holder konserter og opplesninger i de nordiske landene.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.