Nordre Ringsaker Husflidslag holder lørdag og søndag marked i Møllerstua, lagets eget lokale i Moelv. Der blir det i helga mange og ulike aktiviteter. Blant annet blir det demonstrasjon av trykking på skinnfell, vise hvordan du går fram i lappeteknikk, hvordan sølvsmykker lages i smia og perlelaging. Ellers bugner bordene av håndarbeider i mange teknikker. Og for alle som ikke er blant de mest nevenyttige, kan det sikkert være mye som frister. Helt sikkert vil det smake med kaffe og svele.
Laget teller rundt 120 medlemmer og de driver med mange aktiviteter i Møllerstua hele uka gjennom. Hver tirsdag holder de åpent hus. Da kan du ta med deg ditt eget håndarbeid, stikke ut i smia, eller kanskje sette deg ved en vev, eller bare snakke med andre, for den saks skyld. Alle har med seg litt til felles lunsjbord. Et veldig populært tilbud, ifølge Else Berit Finstad Rudolph som er med i komiteen for markedet.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.