«Bandet har en glede og råskap på scenen som smitter over på publikum. De tar alle i salen med inn i Jimi Hendrix sitt univers og gir dem en herlig dose av blues og rock. Dette er ikke noe vanlig coverband men et band som også gjør sine egne tolkninger av Jimis musikk», kan man lese i pressemeldingen.

Gitarist Magnus Berg er på tross av sin unge alder (19) en av landets beste. Han har allerede turnert i USA og fikk nettopp en pris for «New Artist Debut Album» av Blues Blast Magazine i USA. Magnus Berg vekket også oppsikt og ble årets snakkis på Notodden Bluesfestival i år.

Trommeslager Totto Hansen har spilt blues og rock siden tidenes morgen. Han var blant annet med å starte Funhouse med Marius Müller. Totto har også spilt fast med Ike Turner og var med på hans legendariske konsert i Sliperihallen på Notodden i 1997. Sin første Hendrix-plate fikk han av sin bestemor på begynnelsen av 70-tallet. Siden den gang har Hendrix fulgt han gjennom livet.

Bassist Bjørn Enoksen er en gammel ringrev som har spilt med de fleste i landet. Han er en av de mest rutinerte sessionbassistene i Norge og har spilt med artister som The Monroes, Jørn Hoel og Hank Von Hell for å nevne noen.

Edvard Synnes spiller det meste av instrumenter med tangenter men er mest glad i Hammond B3-orgel. Han er 20 år, men sverger til «old school» rock, funk og soul.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.