Et av de sikreste høsttegnene i Hamar er Norges største innendørs antikk-, brukt- og samlermarked, «Høstmarkedet» i Vikingskipet, som i år går av stabelen lørdag klokka 10.00-17.00 og søndag klokka 11.00-17.00 i regi av Hamar Olympiske Anlegg (HOA). Vår- og høstmarkedene i Vikingskipet er et «mekka» for alle som har interesse for antikviteter og gamle gjenstander. Her deltar omkring 300 utstillere, og den 13.000 kvadratmeter store hallflaten fylles opp med gjenstander for salg. Vi nevner antikviteter, kunst, glass, porselen, gull, sølv, by- og bondeantikviteter, retro og vintage, leker, dukker, samlerobjekter, mynter, pins, frimerker, postkort, bøker og tidsskrifter, grammofonplater, militæreffekter, klær, snurrepiperier og generell brukthandel. Det er også anledning til å ta med gjenstander til uforpliktende vurdering av eksperter fra Blomqvist Nettauksjon i Oslo, som stiller med tre eksperter som har kompetanse på forskjellige fagfelt, fra antikviteter, kunst og moderne design til smykker og ur. Det er anledning til å ta kontakt for å gjøre avtale på forhånd med Blomqvists avdelingsleder for smykker og ur, Annmari Ellila Knutsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.