Fra tirsdag kan hele familien være med på alt fra å lage kjepphester til å binde sopelimer. Det blir strikkbørser, bjørkerishjerter og du kan lage skoknikter og trefløyter. I tillegg blir det tilbud om ansiktsmaling.
Dermed er det duket for en lang rekke ulike aktiviteter som hele familien kan delta i hver festivaldag i tidsrommet klokka 10.00-16.00.
I tillegg kan Prøysens Venner fortelle at de allerede har gjort en stor innsats for årets Prøysenfestival. Mye av dette er aktivitet som ikke er direkte synlig for publikum, men resultatet av innsatsen er en viktig faktor for at festivalen skal kunne gjennomføres.
Mannskap har stilt opp og hjulpet til med rigging av scener og scenetak, de har bygd danseplatting som skal brukes til årets Prøysenspel, og de har sørget for at snart hele den gamle råtne skigarden rundt Prøysenstua er skiftet ut på dugnad.
I tillegg har foreningens leder, Knut Sagstuen, ryddet kraftig opp i hageanlegget ved Prøysenstua og sørget for at Moelven-brakka Heggeli, som var i relativt begredelig tilstand, nå har fått helt ny utvendig bekledning og at senere tilbygg er fjernet.
Heggeli er hytta som står ved siden av Prøysenstua som Alf Prøysen kjøpte som bolig til sine foreldre.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00