Foreningen for Muskelsyke i Hedmark og Oppland (FFM) har lørdag åpent vårtreff på Myklegard i Løten klokka 13.00. FFM er en interesseorganisasjon for mennesker med nevromuskulære funksjonshemninger og deres familier. Flere med en eller annen form for nevropati har vært i kontakt med foreningen, for de ønsker å få kontakt med flere.
Pensjonert nevrolog Gunnar Thoresen kommer for å snakke litt om ulike muskelsykdommer. Han svarer gjerne på spørsmål. Heidi Gulbrandsen er leder for FFM i Hedmark og Oppland. Hun vil si litt om foreningen som har flere treff gjennom året. De gir råd og veiledning. Står på stand og har likemenn, for å nevne noen av aktivitetene. Nevropati er det nok mange som har, men de har ikke funnet helt hvor de hører hjemme. Derfor vil dette åpne møtet kanskje gjøre slik at de også kan treffe «likemenn».
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.