Høymessen i Hamar domkirke og kveldsgudstjenesten i Moelv menighetssenter søndag er begge jazzmesser med vokalensemblet Cantarelle, Anna Sundström Otervik (sang) og James Dickensons Trio. Dickenson kom ved en tilfeldighet over Bob Chilcotts «A Little Jazz Mass», som inneholder de klassiske messeledd i et umiskjennelig jazzspråk skrevet for trestemmig kvinnekor, piano, kontrabass og trommer. James Dickensons Trio består av Dickenson på piano Harald Juliussen på kontrabass og Kai Harald Skriubakken på trommer. I Hamar domkirke er domprost Ole Elias Holck liturg. I Moelv deltar både Holck og prost Gerd Th. Christensen. Roger Andreassen spiller orgel i domkirken. Cantarelle teller Tone Hagen, Randi F. Herzberg, Hilde Granlund, Mari Bjørkhaugen, Kjersti Granlund og Mari Stakston, Lisbeth H. Fauchald, Inger Chr. Groseth, Birka Schmidt-Bäumler og Sundström Otervik som er musikalsk leder, solist og ensemblesanger.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.