Det melder Dagbladet fredag.

Krimserien på TV3, med Hamar-gutten Odin Waage i rollen som karakteren «Robin», hadde premiere 5. april, men er allerede nå fjernet fra TV-progammet til Viasat-kanalen.

– Dette ble en tøff vår for oss alle, og vi har ikke klart å lage den serien med det lille ekstra. Noen ganger bommer man, og så får man bare lære av det, sier serieskaper Arne Berggren til Oslo-avisen.

KAN SEES PÅ NETT-TV

I følge TV3s kommunikasjonssjef Line Vee Hanum er det dårlige seertall som fører til at kanalen fjerner serien fra lineær TV.

Men er du en av de som liker serien, så er det håp. Alle episodene blir gjort tilgjengelig på TV-kanalens nettplattform.

– Rekyl har ikke levert de seertallene vi ønsker på lineær-tv, og da har vi andre plattformer vi ønsker å bruke. Vi skal ha en evaluering av sesongen etter at den er ferdigsendt, forteller Hanum til Dagbladet.

Den første episoden skal ha hatt 56 000 seere på skjermen, mens 7000 så reprisen. 

Heller ikke anmelderne var særlig begeistret for serien. VG og Aftenposten rullet en treer, mens Dagbladet og Dagsavisen rullet en toer.

– LITT FOR COCKY

Produksjonsselskapet Shuuto har tidligere produsert serien «Elven» for TV3, en serie som ble langt mer populær. Serieskaper Berggren har derfor en teori om at produsentene ble for selvsikre.

– Det er beinhardt i en sånn sjanger, og vi ble litt for cocky. «Elven» gikk bra etter hvert og ble solgt til utlandet, men vi klarte ikke det samme denne gangen, innenfor det budsjettet og den korte fristen vi hadde. Det er en ny tid nå som krever enormt mye av serieskapere. Det har ikke vi klart og kan ikke skylde på noen, sier Berggren til Dagbladet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.