Fram med solkremen! Gled deg til en flott påske i fjellet for det blir både sol og varmegrader. Ja, i solveggen på hytta kan det bli riktig godt, spår meteorologene.

Fram med kamera også. Del dine bilder fra påsken med HAs lesere.
Send dine bilder til: #HApåske  

Fra skjærtorsdag ser det ut til at værgudene steller penest med folk i Sør-Norge. I Møre og Romsdal og Trøndelag kan det komme litt nedbør, men bor du sør for Stad og Dovre forteller meteorolog Aurora Stenmark at forholdene ligger tilrette for sol og fine turer.

SE HER: Slik blir været på Sjusjøen

– Det ser veldig bra ut for Sør-Norge sin del, og værmessig det ligger det an til å bli en trygt og fint i fjellet gjennom hele påskehelgen. I Nord-Norge blir det nok bygevær, men med mulighet for å se sola innimellom. De må bare passe på å utnytte de mulighetene som er, sier hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.