Det blir garantert rift om billettene, når Teater Innlandet til våren setter opp verdens første Øystein Sunde-teater.
Uten leppa fra Skarnes selv, men med fri tilgang til hans elleville verden.
Scenen settes idet dansken med campingvogna du vet skaper trafikkpropp på fjellet, og bilen fra Ringnes og alle de andre bare må slå seg ned og ta livet som det kommer der oppe. Teateret har handplukket musikkteaterartister som Ida Holten Worsøe, Tiril Heide-Steen, Sig-Werner Moe, Espen Bråten Kristofferen,og Tom Styve. Regien er ved Trond Lie, og det musikalske ligger trygt i Tom Steinar Lunds erfarne hender.
Det er bare å begynne å glede seg, for i mars 2014 kommer "Det året det var så bratt". Det blir så bra att' det blir gromt å spise speillegg!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.