Kirsten Flagstad-salen ble tatt i bruk for første gang, og Leif Andsnes var solist på Steinway-flygelet som Sparebanken Hedmark har gitt i gave til Kulturhuset. Konserten med Andsnes og Det Norske Kammerorkester var også en del av gaven.

Og selv om det fortsatt er halvannen måned igjen til den offisielle åpningen av Kulturhuset, ble søndagens konsert et bevis på at salen innfrir alle forventninger en måtte ha hatt, og det gjør det nye flygelet også.

Leif Ove Andsnes var da også svært fornøyd med både sal og instrument etter søndagens konsert.

- Her har Hamar fått et konsertlokale som blir å regne med nasjonalt, sa Leif Ove Andsnes.

Ifølge Andsnes er det også svært viktig at Kulturhuset i Hamar er blitt et flerbrukshus for alle, der det vil bli like naturlig å gå på klassiske konserter som på alt det andre som kulturhuset har å by på.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.