Et entusiastisk publikum i en langt på veg fullsatt teatersal ga tydelig uttrykk for sin entusiasme over musikken til Eivør, og over at jazzfestivalen nå er i gang.

Hett

Og det ble på alle måter et hett møte i teatersalen, for dette er en sal som ikke akkurat innbyr til friskluftfølelse. Men det var mange som bemerket at heten egner seg faktisk veldig godt akkurat til en jazzfestival.

Og dermed er det i gang - fire dagers jazz med til sammen 17 konserter, hvorav de fleste vil finne sted i Hamar Teater.

Billettmuligheter

Hittil er det fortsatt bare konsertene med Bo Kaspers sent onsdag kveld og Anders Baasmo Christiansen fredag som er helt utsolgt, så det er fortsatt mulighet til å sikre seg en jazzopplevelse i siste lita.

Spenning rundt været

Noe av spenningen til årets festival er naturlig nok også knyttet til været på lørdag. For det er forventninger til AnJazz-paraden med byens korpsmusikk gjennom sentrum lørdag formiddag. Og skulle sola stikke fram, kan det bli strålende det også.

Og når starten er god, er det ingen grunn til at fortsettelsen ikke også skal bli det. Med Eivør er grunnlaget lagt for fire flotte dager.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.