Med seg har han det tallrike  Rythm Kings og Mary Wilson, en av de tre som i sin tid utgjorde like legendariske Supremes. 28. november inntar de Hamar.

En stolt daglig leder Jørn Nielsen på Gregers bekrefter overfor HA at Bill Wyman kommer med hele ensemblet til Hamar og han betrakter denne bekreftelsen som en fjær i hatten på utestedet.

Etter at Bill Wyman sa farvel til sine mangeårige venner i Rolling Stones, skiftet han musikalsk drakt og slo seg sammen med Rythm Kings som lever godt opp til sitt navn. Dette er rytme så det holder, drevet fram av den stillferdige, beskjedne, litt anonyme Bill Wyman som trofast turnerte bassgangene i Stones fra begynnelsen i 1962 til han «pensjonerte» seg i 1993.

Gregers kan ta i mot mellom 350 og 400 gjester. Sjansen for at lokalet fylles opp denne dagen er forholdsvis stor, det samme gjelder scenen. Rytm Kings teller 11 - |12 mann og i tillegg må det ryddes plass til syngedamene med den gamle Sypreme i spissen.

Bill Whyman og Rythm Kings har flere ganger vært i Norge, men da holdt konserter bare i de større byene. Første gang de besøkte Norge var i 1998, sist gang i 2007.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.