• INNLEMMELSE: Representanter fra familiene til både Ivar F. Andresen og Kaja Eide Norena var tilstede under lørdagens innlemmelse.
    FOTO: KRISTIAN EINANG

Lørdag ble nemlig to nye Opera-legender, Kaja Eide Norena og Ivar F. Andresen, innlemmet i Kirsten Flagstad Hall of Fame. Tilstede under innlemmelsen var representanter fra begge sangernes familier. Thorvald Stoltenberg var nevø av Ivar F. Andresen, og den tidligere Røde Kors-presidenten kunne fortelle at han var stolt av å kunne være tilstede på Kirsten Flagstad museet.

- For meg er dette en stor begivenhet. Jeg er så gammel at jeg truffet onkel Ivar, og jeg er så gammel at jeg har vært med på familiesammenkomster der han har bidratt med sang som underholdning, sier Stoltenberg som også var fornøyd med selve utstillingen. 

- Dette er et meget flott tiltak, og jeg er kjempeglad for at jeg ble invitert hit i dag, sier Stoltenberg og forteller at dagen først og fremst har vært preget av stolthet. 

- I dag er jeg meget stolt av onkel Ivar. Det å komme hit og få mulighet til å være tilstede da han skulle innlemmes i Kirsten Flagstad Hall of Fame setter jeg stor, stor pris på, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.