Torsdagen viste igjen at teaterforestillingen «Sirkus Mikkelikski» slår svært godt an på årets festivalprogram. Onsdag var det 350 på premièren, og torsdag var det omtrent like mange. Og fortsetter det slik de fire siste kveldene, kan det ligge an til rekord for festivalens teaterforestilling.
Og ikke før hadde familiene fått med seg ungene tilbake til bilen, så var det Tønes tur til å innta scenen ved Prøysenstua. kanskje var det ikke et låtmateriale som alle kjente like godt, men sikkert var det at Tønes fikk nye venner denne kvelden.
Så spørs det på oppslutningen til konserten med Veronika Akselsen fredag kveld. Det er stoff blant annet fra albumet «Blod og ild» som står på programmet denne kvelden. «Jeg lager sanger om det jeg har et forhold til - mitt kristne liv, at jeg er en tradisjonsbærer og en visesanger», uttalte hun i HA da albumet kom for et par år siden.
Sentralt på programmet fredag står også seminaret i Teskjekjerringteatret, der tida er inne for å løfte blikket og sette Prøysen inn i noen større sammenhenger.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.