Stella Mwangi fikk salen med seg på dansen i delfinalen i Eurovision Song Contest i Düsseldorf. Men «Haba haba» klarte ikke å sikre seg finaleplass.
Det var stor stemning i den norske leiren etter at «Haba haba» var framført.
- Dette er så ufattelig spennende. Det er mange fine låter å kjempe mot, sa Stella, som fikk mange fine tilbakemeldinger.
- Bra stemme. Og smilet er på plass. Vel overstått med glans, var 2009-vinner Alexander Rybaks kommentar.

Likevel holdt det ikke. Favorittstempel til tross, Norge er ikke med i finalen i årets Eurovision Song Contest i Düsseldorf.
Serbia, Litauen, Hellas, Aserbajdsjan, Georgia, Sveits, Ungarn, Finland, Russland og Island tok de ti plassene videre fra delfinalen i Esprit Arena tirsdag kveld.
«Düsseldorf, are you ready to dance?» ropte 24-åringen fra Romerike til publikum da hun gikk på scenen som andre bidrag.
En stor del av salen reiste seg umiddelbart opp og danset seg gjennom låten med henne. Stella var selv strålende fornøyd med innsatsen i semifinalen, men det MGP-stemmende publikum var ikke overbevist.
De to andre nordiske innslagene, den småbarokke singer-songwriteren Paradise Oskar fra Finland og Islands Sigurjón's Friends, er sikret finaleplass. Sverige og Danmark skal opp til dyst i neste delfinale.
Finske Axel Ehnström, som kaller seg Paradise Oskar etter en karakter i Astrid Lindgrens «Rasmus på loffen», har forklart at han skrev låten «Da Da Dam» mest på trass, for å kunne klage da han ikke kom med. Men lørdag kjemper han i den internasjonale finalen.
Sangen handler om en liten gutt som forsøker å redde verden, uten å få særlig respons. Teksten er inspirert av det mislykkede klimatoppmøtet i København, hvor alle etter hans mening oppførte seg som barn.
Islandske Sigurjón's Friends bestemte seg for at showet måtte gå videre da sangeren Sigurjón Brink døde dager før den nasjonale finalen tidligere i år. Deres låt, «Aftur hjem», falt også i god smak hos det europeiske publikumet.
(©NTB)
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00