Julegrytekonserten ble i år flyttet fra teltet på Østre torg til varmere og større lokaler på Gregers, og det var mange som tok turen for å bidra. Det var nemlig tett med folk foran scenen i løpet av alle konsertene.

- Dette går så det suser. Det er flott å se at vi klarer å fylle lokalet, og nå må det vel være i underkant av 400 folk her, sier Jan Egil Løvbak.

Mange som bidrar
Han representerer Under Brua Festivalen som har vært med på å arrangere Julegrytekonserten i en årrekke.

- Vi har lenge vært opptatt av de svakeste i samfunnet, og vi har sett at julegrytekonsertene har blitt en stor suksess i mange forskjellige byer, sier Løvbak.

Jan Egil Løvbak representerer Under Brua Festivalen som har vært med på å arrangere Julegrytekonserten i en årrekke.

Artister stiller opp
Han forteller artistene stiller opp uten å nøle.

- Artistene stiller gledelig opp, og det er ingen som ikke vil være med å bidra. Dette er jo også en anledning der de har mulighet til å bidra til julegryta.

Det var Haakon Haga som åpnet konserten, og i løpet av tre timer hadde vi sett Merethe Trøan, Tore Halvorsen og Helge Støholen, Paddys Underground Party People og Toril Beate Nilsen før GT Sara rundet av årets julegryteaksjon.

Giverglede

Det var stor trafikk rundt julegryta, og arrangørene hadde et mål om å samle inn i alle fall like mye som under fjorårets konsert. Da ga publikum nesten 30.000 kroner.
Hans Ruud fra Hamar Vest Rotary var blant flere som sto grytevakt. Han syntes at julegrytekonserten julegrytekonserten er et flott tiltak.
– Dette er veldig bra. Vi har som regel samlet inn rundt 30.000 kroner, og her får også artistene mulighet til å bidra på sin måte, sier Ruud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.