Det var satt opp busser fra Hamar og Lillehammer til Brøttum. Håpet var å samle mange til A1-konserten på Nedre berg Gård lørdag kveld. Slik ble det altså ikke. Kun 80 A1-fans møtte opp for å høre og se den tidligere supergruppa med Christian Ingebrigtsen i spissen, skriver Ringsaker Blad.

Nå hadde riktig nok A1 sin storhetstid for cirka 10 år siden med hits som Caught In The Middle og Same Old Brand New You og Everytime. Konsertarrangør og politiker Ole Berg var oppgitt over den labre interessen.

– Jeg taper godt over 100.000 kroner på denne konserten. Det er ikke noe moro, men slik er det. Over et fem års perspektiv er det slik at det vi gjør går i pluss, men det er ikke noe artig når folk uteblir når vi arrangerer slike konserter. Vi må i hvert fall evaluere denne konserten og finne forklaringer. Det er mulig det er feil tidspunkt. Jeg hadde håpet på og regnet med minst 300–400 publikummere her, sier Ole Berg.

- For oss er det viktig å gi alt for publikum, uansett hvor mange de er, sier Christian Ingebrigtsen.,

Men A1 gir seg ikke for det. I løpet av sommeren skal de spille flere konserter i Storbritannia, og forhåpentligvis kommer det flere på de konsertene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.