-  Vi skulle egentlig tone det ned litt, men det går motsatt vei, sier Thore Petter Wang, daglig leder ved Tjuvholmen Kro og humrer godt.

Konsertkonseptet på Tjuvholmen startet i 2014, da Tjuvholmen arena inviterte til en helaftens festkveld med «Dance With a Stranger». Da tok 2000 publikummere turen, og arrangørene fikk blod på tann. I fjor solgte de 3.000 billetter til Musikkdagen med Kim Larsen & Kjukken, Øyvind «Elg» Elgenes med band, Ørnulf Snortheim og Spinnvill. Nå satser de på at Hellbillies og Lava med Egil Eldøen og Hanne Boel skal gjenta suksessen fra de to foregående årene.

- Vi legger ut 2.500 billetter. Området klarer å håndtere 3000 mennesker, men vi ønsker ikke en sild-i-tønne-konsert, sier Wang. 

Billettsalget til Musikkdagen 2016, som arrangeres 23. juli, starter førstkommende torsdag. I fjor solgte arrangørene nesten 1000 billetter før jul, og de krysser fingrene for at hamarsinger og andre musikkinteresserte i distriktet benytter anledningen til å legge en musikkopplevelse under treet i år også. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.