Det var duket for Elvis hyllest en runde til. Paal Flaata, Vidar Busk og Stephen Ackles var på Hamar i fjor høst, og også denne gangen stilte publikumet villig opp. Av de omtrent 300 tilhørere var det mange eldre som tok en reise tilbake i tid, og fikk oppleve sin musikkhelt Elvis Presley i forskjellige tolkninger.

Rykket i foten

Stemningen satt fra den første tonen, og publikumet hev seg umiddelbart på feststemt taktklapping. Det ble ikke bare ved klapping. For mange var det en utfordring å sitte stille på klappstolene i teltet, og flere gynget med i de uimotståelige rock en roll rytmene.

Bakerst i salen var stemningen enda mer løssluppen. Her var det flere som husket bortgjemte dansetrinn, noen spilte luftgitar og flere damer knipset og beveget armene i takt med kordamene på scenen.

Proft band

Til sammen var det 13 musikere på scenen, som hadde det åpenlyst like moro som publikum. De gledet seg til hvert nummer som kom, og smilte meget fornøyd til hverandre etterpå. Bandet holdt et høyt nivå, og det var selvsagt de tre vokalistene som sørget for den gode publikumskontakten.

Paal Flaata dro showet i gang, i sin svarte drakt komplett med frynser. Han leverte imponerende vokalprestasjoner med sine dype basstoner. Hans rolle var nok mest lik den innadvendte Elvis. Det ble en flott kontrast mot Stephen Ackles, som var mye mer feststemt og utadvendt, og laget en mer soulaktig stemning.

råe gitarsoloer

Vidar Busk er noe helt for seg selv. Selv om han var vokalist på noen låter, imponerte han mest med sine gitarsoloer. I «Good rockin’ tonight» tok han seg til og med en tur rundt i teltet, til stor glede for publikumet.

Det ble en gedigen festkveld for publikumet, som fikk levert det de kom for: rock’n’roll i Elvis’ ånd. Heldigvis ble det noen ballader inn imellom, slik at publikum fikk igjen pusten. Det var mange som fikk et nesten realt møte med sin ungdomshelt.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00